13/3/07

1η του cortina-bet

Καλησπέρα σε όλους............
Παγκόσμια πρώτη για τον cortina-bet στο διαδίκτυο................
Αν κρίνουμε από την συγκεκριμένη ημέρα (ΤΡΙΤΗ+13) όπως και η επιτυχημένη σειρά ταινιών θρίλερ, εμείς (εν αντιθέση) θα θέλαμε να έχουμε κάθε επιτυχία στον στοιχηματικό κόσμο...............
Τέλος πάντων για να μην σας κουράσω δείτε παρακάτω μερικες από τις προβλέψεις μου...............

Επεστρέψα για να εξετάσω τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος. Ξεκινώντας από την Τζάμπιονσιπ, εννοείται ότι δεν μπορώ να αγνοήσω την εξαιρετική φόρμα της Γουλβς η οποία προέρχεται από 6 σερί νίκες. Η Κόβεντρι είναι αδιάφορη βαθμολογικά και σήμερα δεν θα έχει δύο βασικούς επιθετικούς.
Άλλη μία φορμαρισμένη ομάδα είναι η Σάντερλαντ που είναι αήττητη για 10 συνεχόμενα ματς! Έχει πολύ δυνατή έδρα και λογικά θα είναι νικήτρια του αγώνα με τη Στόουκ. Το 1.45 με χαλάει λίγο...


Η Μπέρμιγχαμ έχει πολύ καλή άμυνα και φέρνει πολλά under το τελευταίο διάστημα. Θα λείψει σήμερα και ο πρώτος της σκόρερ, οπότε πιστεύω ότι θα μπουν λίγα γκολ στα ματς με τη Νόριτς.

Αντιθέτως το over είναι πολύ πιθανό στο Σέφιλντ Γουεν – Κόλτσεστερ, καθώς και στο Λέστερ – Λιντς.


Στην πρώτη Αγγλίας η πολύ φορμαρισμένη Μίλγουολ λογικά θα επικρατήσει της αδιάφορης Κρου από την οποία θα απουσιάσει ο πρώτος της σκόρερ.

Στην δεύτερη Αγγλίας είναι ανάμεσα στο over και στον άσσο της Μίλτον. Και τα δύο έχουν την ίδια απόδοση (1.60) και μάλλον θα προτιμήσω το over.

Στην Κόνφερενς δεν μπορώ να πω ότι βλέπω πολλούς άσσους. Εξαιρώ την Μόρκαμ και την Όλντερσοτ. Από φιλοξενούμενες βλέπω πιο πολύ την Ντάγκεναμ και την Γκρέιβσεντ.

Πιστεύω πάντως ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία ίσως εμφανιστούν πολλά over όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια Γουειμάουθ – Κρόουλι, Στάφορντ – Γκρέιβσεντ και Στίβενεϊτζ – Σάουθπορτ.

Στη Σκωτία πιστεύω ότι η Αμπερντίν θα συνεχίσει την πολύ καλή της φετινή πορεία απέναντι σε μια παντελώς αδιάφορη Μάδεργουελ η οποία έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα.

Στην πρώτη κατηγορία η Σεντ Τζόνστον έχει απομείνει η μοναδική ομάδα που κυνηγά την Γκρέτνα.
Η Πάρτικ Θιστλ εξακολουθεί και έχει πολλές απουσίες, καθώς και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το διπλό εδώ είναι λογικό.

Στην τρίτη Σκωτίας η Νταμπάρτον λογικά θα καθαρίσει το ματς με την αδιάφορη Στενχάουζμιουρ, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το 1.55 δεν με ενθουσιάζει καθόλου.
Για το Λιμπερταδόρες, δεν έχω να πω πολλά. Απλά βλέπω πιθανό τον άσσο της Αλιάνσα Λίμα, ενώ δεν αποκλείω την έκπληξη στο Μαρακαϊμπο – Ποτόσι.


Καλή τύχη.


Στις προβλέψεις συνετέλεσαν οι .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: