15/3/07

Διαζύγιο-μαμούθ για το ζεύγος Αμπράμοβιτς



Ενα μοντέλο 25 ετών είναι η πέτρα του σκανδάλου και αιτία του χωρισμού του 40χρονου Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την Ρωσίδα σύζυγό του Ιρίνα Μαλαντίνα, μετά από 15 χρόνια γάμου.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας και ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας Τσέλσι και η 39χρονη αεροσυνοδός και μέχρι σήμερα σύντροφος της ζωής του, με την οποία απέκτησε 5 παιδιά, θα μοιραστούν την τεράστια περιουσία ύψους 18.7 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
Εκτός από πολλά άλλα, στην περιουσία του Αμπράμοβιτς περιλαμβάνονται δύο γιωτ συνολικής αξίας περίπου 300 εκατομμυρίων δολλαρίων με ελικοδρόμια, συστήματα ανίχνευσης εκρηκτικών, εστιατόρια και αίθουσες συσκέψεων, καθώς και τέσσερις υπερπολυτελείς κατοικίες στην Αγγλία αξίας 150 εκατομμυρίων δολλαρίων.
'Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν με ειρηνικό τρόπο, παρά το γεγονός ότι η πέτρα του σκανδάλου και αιτία του διαζυγίου είναι η 25χρονη Ρωσίδα ονόματι Ντάρια Ζούκοβα, πρώην μοντέλο.
Ποια είναι όμως η Ντάρια Ζούκοβα που από εδώ και πέρα θα απολαύσει όπως όλα δείχνουν αυτά που έχει αποκτήσει ο 16ος στη σειρά πλουσιότερος άνθρωπος άνθρωπος του κόσμου; Μελαχρινή, με ύψος περίπου 1.80, κόρη Μοσχοβίτη δισεκατομμυριούχου ο οποίος εγκαταστάθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1991.
Μέχρι πρόσφατα διατηρούσε ερωτική σχέση με το Ρώσο τενίστα Μαράτ Σαφίν. Η εικόνα της ως ένα από τα ομορφότερα σούπερ μόντελ του κόσμου σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Οπως απαρατήρητη δεν πέρασε και η φωτογραφία που τράβηξε με το νέο της έρωτα Ρόμαν Αμπράμοβιτς πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, γεγονός που προκάλεσε την κίνηση για αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του πασίγνωστου μεγιστάνα.
Εκτός από την αποζημίωση που θα καταθέσει ο Αμπράμοβιτς στην 39 ετών σύζυγό του, ύψους 5.5 εκατομμυρίων στερλίνων μόνον για την επίμαχη φωτογραφία που τράβηξε με τη Ζούκοβα, θα την αποζημιώσει και προσφέροντάς της υποχρεωτικά τη μισή από την περιουσία του:Την οποία από εδώ και στο εξής θα μοιραστεί με μια καλλονή κατά 15 χρόνια μικρότερή του.
Ο ίδιος επισήμως αρνείται κάθε κατηγορία μοιχείας ωστόσο φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει την μητέρα των παιδιών του με το μεγαλύτερο δυνατό ποσόν. Το συμπέρασμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία...

1 σχόλιο:

tsopanis είπε...

Πάει και η κουμπαριά με τον Πηλαδάκη δηλαδή;;;
χεχεεχχεεχχεχε