14/3/07

Ο cortina-bet προτείνει για σήμερα.......


Δεν έχω πάρα πολλά να σας πω για τις επιλογές του UEFA.

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση πίστευα πως η Αλκμάαρ και η Οσασούνα θα προκριθούν σε βάρος της Νιουκάστλ και της Ρέιντζερς αντίστοιχα και δεν έχω αλλάξει γνώμη παρόλο που οι Ολλανδοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα.

Νομίζω πως αυτή τη φορά που το πλεονέκτημα της έδρας το έχουν οι σωστές ομάδες, θα φανεί και η διαφορά.



Η Λεβερκούζεν δεν είναι καλύτερη από τη Λανς. Είναι απλώς πολύ διαφορετική. Τα καλά νεά είναι πως οι Γερμανοί είναι πολύ φορμαρισμένοι, καθώς τον τελευταίο μήνα είχαν πολύ δύσκολα ματς και τα κατάφεραν περίφημα. Οι Γάλλοι θα ταμπουρωθούν πίσω για να κρατήσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά επειδή η Λεβερκούζεν δεν είναι... Παναθηναϊκός να μην μπορεί να ανοίξει μια κλειστή άμυνα, νομίζω πως ο άσος θα έρθει.



Σε ένα ακόμη ματς του Ουέφα σήμερα, η Βέρντερ Β. υποδέχεται τη Θέλτα. Πρώτο ματς 0-1 για τους Γερμανούς που είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ παλεύουν και για τον τίτλο στη χώρα τους. Από την άλλη πλευρά η Θέλτα είναι σε πολύ δύσκολη θέση μια και είναι πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια άλλο η Ευρώπη και άλλο το πρωτάθλημα. Αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες. Από τους γηπεδούχους εκτός οι Μπάουμαν, Ρόζενμπεργκ, Νιμάιερ, Μπορόφκσι και Κλάζνιτς. Από την άλλη πλευρά η Θέλτα είναι χωρίς τους Ουμπίνια, Σάντος, Κοντρέρας, Λούκας, Ντε Ρίντερ, Αρέιας και Μπαμογκό. Σίγουρα η Βέρντερ είναι το φαβορί, αλλά οι ίδιοι οι Ισπανοί δήλωσαν πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Πιστεύω πως το OVER, έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.


Οσασούνα - Ρέιντζερς

Η Οσασούνα έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Ρέιντζερς με το 1-1 στη Γκλασκόβη και θέλει να το υπερασπιστεί στην Παμπλόνα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να προκριθούν ούτε μια φορά στους "8" της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, αν και έχουν συμμετάσχει 22 φορές.Ο τεχνικός της Χοσέ Ανχελ Θιγάντα, θα πρέπει να βρει και πάλι λύσεις για να καλύψει τις απουσίες του Λουδοβίκ Ντελπόρτε, του Σάβο Μιλόσεβιτς και του Βάλντο Λόπες. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ρομπέρτο Σολδάδο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.Από την άλλη πλευρά, η Ρέιντζερς που θεωρούσε ότι θα μπορέσει να έχει περίπου 4.000 οπαδούς της στο γήπεδο, αναμένεται να... βολευτεί με 1.200. Η ομάδα της Σκωτίας δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ στην ιστορία της επί ισπανικού εδάφους. Η μοναδική φορά που το έπραξε ήταν με ομάδα άλλης χώρας, στον τελικό του κυπέλλου κυπελλούχων του 1972 κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας (3-2) στο "Καμπ Νόου".




Δεν υπάρχουν σχόλια: