15/3/07

Ο cortina-bet για σήμερα Πέμπτη προτείνει..........










Alkmaar - Newcastle














Στην Ολλανδία η Άλκμααρ υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Πρώτο ματς 4-2 υπέρ των Άγγλων. Η Άλκμααρ γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα στη χώρα της, οπότε η προοπτική του Ουέφα είναι πολύ μεγάλη. Για να περάσει θέλει ένα καθαρό 2-0. Από την άλλη πλευρά η Νιουκάστλ και αυτή πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό στο πρωτάθλημα, οπότε θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Πάρα πολλές οι απουσίες και για τους δύο σήμερα. Από την Άλκμααρ εκτός οι Ντιντούλιτσα, Σχάαρς, Σινούχ, Μόλχουκ, Μέντεζ και Τσιόμερ. Από τη Νιουκάστλ εκτός οι Όουεν, Αμεόμπι (μακροχρόνια απόντες), Μούρ, Ράματζ, Μπαμπαγιάρο και ο Ονιέβου. Αν βάλουμε κάτω τις απουσίες θα δούμε ότι μεγαλύτερο πρόβλημα έχει η Άλκμααρ. Πιστεύω πως είναι ένα ανοιχτό ματς σε όλα τα αποτελέσματα και θα πάω στο OVER, που το θεωρώ αρκετά πιθανό.











Σαχτάρ - Σεβίλλη






Η Σαχτάρ, η ομάδα που έστειλε εκτός κυπέλλου uefa τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, αν και μόλις πριν από λίγο καιρό ξαναμπήκε στη μάχη του πρωταθλήματος το οποίο είχε διακοπεί στην Ουκρανία, έδειξε σαν έτοιμη από καιρό, για μεγάλα πράγματα στην Ισπανία!!!!










*Μεγάλη έκπληξη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» όπου η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος σε 2-2 και να αποκτήσει ελπίδες για την πρόκριση
*Επιστρέφουν οι βασικοί Μαρικά (επιθετικός), Λεβαντόφσκι (μέσος) και Κούσερ (αμυντικός), αλλά αυτή τη φορά θα απουσιάσουν οι επίσης βασικοί Μπραντάο (επιθετικός) και Σρνα (πλάγιος μπακ)
*Δε διανύει και την καλύτερη της περίοδο η Σεβίλλη που ηττήθηκε 1-0 από την Ταραγόνα την Κυριακή και πια ισοβαθμεί στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα
*Εκτός πλάνων οι βασικοί μέσοι Ρενάτο, Χέσους Νάβας, ο βασικός μπακ Νταβίδ καθώς και ο χρήσιμος επιθετικός Κερζακόφ

Εκτίμηση: (x-2) μιας κ η Σαχτάρ στην έδρα της παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο....









πηγή............
















MΠEΝΦΙΚΑ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ.






Τελευταίο ματς για το Κύπελλο Ουέφα σήμερα, αυτό ανάμεσα στη Μπενφίκα και τη Παρί Σ.Ζ. Πρώτο ματς στη Γαλλία 2-1 υπέρ της Παρί. Η Μπενφίκα δείχνει και είναι σε καλή κατάσταση και παλεύει για τον τίτλο στη χώρα της. Πρίν 3 μέρες επικράτησε εύκολα της Λειρία. Από την άλλη πλευρά η Παρί περνάει ίσως την πιο δύσκολα φάση της ιστορίας της, με τον υποβιβασμό να είναι πολύ κοντά, ενώ ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς με τη Ρέν...Από τους γηπεδούχους εκτός ο τερματοφύλακας Κίμ , ο Λουιζάο και ο Ρουί Κόστα. Από την άλλη πλευρά εκτός στην Παρί οι Γιέπες, Σισέ, Κλεμάν και Ροντρίγκεζ. Και με 1-0 περνάει στην επόμενη φάση η Μπενφίκα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει.


εκτίμηση:(1)

πηγή...........





Δεν υπάρχουν σχόλια: