17/3/07

Ο cortina-bet προτείνει.........






ΑΓΓΛΙΑ 2:



Η Μίλτον Κ.Ν υποδέχεται τη Ρέξαμ. Οι γηπεδούχοι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί που θα παλέψουν για την άνοδο. Έχουν το υλικό αυτό που μπορούν να τα καταφέρουν. Από την άλλη πλευρά η Ρέξαμ είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, τελευταία δεν τα πάει και τόσο καλά και ουσιαστικά ο στόχος είναι μόνο ένας, η παραμονή. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες, αλλά η Ρέξαμ θα παίξει με αρκετά προβλήματα σήμερα.



Ασσος στο 1.55



ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ




Μετά από εφτά αγωνιστικές η ανεβασμένη Τραμπζονσπόρ λύγισε στην Κωνσταντινούπολη χάνοντας με 2-1 από την Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει τα πατήματα τους, αν και έχουν χάσει πολύ έδαφος σε ότι αφορά την διεκδίκηση της ευρωπαϊκής εξόδου. Τιμωρημένος ο Ουμούτ Μπουλούτ. Η Άνκαραγκιουτσου πάνω που άρχισε να ανακάμπτει έχασε και πάλι τη φόρμα της με συνέπεια να υποστεί δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) μετά από αυτή κόντρα στη Ντενίζλισπορ. Η ομάδα της 'Αγκυρας έχασε από τη Μπεσίκτας με αποτέλεσμα η διαφορά της από την 16 η Ερσίγεσπορ να έχει μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς.


Ο άσσος στο 1.55
ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ


Οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο που είναι η έξοδος στο κύπελλο Ουέφα, μέσω των πλέι όφς. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή έδρα, σε αντίθεση με τη Μπρέντα που εκτός δεν είναι σταθερή (6-0-8). Από τους γηπεδούχους εκτός είναι μόνο ο Πράγκερ σήμερα, ενώ από την άλλη πλευρά η Μπρέντα έχει αρκετές απουσίες με τους Εμτίλιγκα, Στάμ, Τάμερους, Σικορά και Ματάισεν εκτός.Με τα προβλήματα που έχει η Μπρέντα σήμερα, φαβορί για την επικράτηση είναι η Χέρενφεν.
Ο άσσος στο 1.75

Δεν υπάρχουν σχόλια: